top of page

CHRISTINA FRYDENSBJERG

PHD I LEDELSE OG PAR- OG PSYKOTERAPEUT MPF

Jeg kombinerer min faglighed, viden og erfaringer så du får den bedste hjælp og støtte. Og er samtidig ydmyg og realistisk om, hvor jeg kan være hjælpsom. Du kan stole på, at jeg henviser dig videre til mine dygtige kollegaer, hvis jeg ikke mener, jeg er den rigtige for dig.  

 

Jeg arbejder med kognitive og emotions-fokuserede metoder og med kommunikation, filosofi, teologi og eksistentialisme. Jeg sætter en ære i at udføre mit arbejde med ordentlighed og anstændighed.  

 

Jeg er optaget af adfærd, relationer, psykologi og kommunikation og har skrevet kandidat speciale og Ph.D indenfor området. Har siden 2012 uddannet mig videre med en 4-årig psykoterapeutuddannelse, en coaching uddannelse og videre indenfor parterapien. 

 

I min forskning er jeg optaget af hvordan mennesker ledes og leder og organiserer sig selv og andre privat og på arbejde. Det relationelle, identitet, tillid og etik. Og i bund og grund hvordan vi lider og lever. 

 

Det betyder noget for mig, at du får tid og tryghed til at få øje på din egen kompleksitet og herigennem opnå større personlig frihed. Tillid er derfor særlig vigtig for mig, da jeg ved, den er afgørende for, at du får den forandring, du ønsker. Jeg mener her omgivelserne er vigtige og selvfølgelig en faglig og en ansvarlig tilgang.

KONTAKT CHRISTINA

Skærmbillede 2022-03-20 kl. 21.46.47.png
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page