top of page
IMG_9327.jpeg

TERAPIRUM TIL LEJE

KOM INDENFOR i ARNESTEDET - et psykoterapeutisk fællesskab bestående af flere psykoterapeuter og en enkelt psykolog og der er også plads til dig. 

 

VI HAR fem behagelige terapirum af forskellig størrelse – alle indrettet med sofa, stole, skrivebord og masser af Kleenex. Desuden er der venteværelse, toilet og fælles køkken med fri adgang til the og kaffe. Her spiser vi ofte frokost og nyder godt af social og faglig sparring med hinanden. 

 

LIGE NU har vi kun enkelte ledige tider i vores rum. Der er både mulighed for dags- og aften tider i hverdagene samt weekenden. Halve og hele dage. Vi tilbyder også korttidsleje eller udlejning til brug ved grupper, foredrag, kurser eller andet. Vi har whiteboards, projektor m.m. til rådighed. Alle lejemål er momsfritagede og uden depositum.

 

KONTAKT OS på kontakt@arnestedet-kbh.dk eller på telefon 21660563 for at høre mere og find ud af om der er noget der kunne passe dig og dine terapeutiske forløb.

 

Vi glæder os til at møde dig.

IMG_6336.jpeg

Rum 1 - Altanrummet

30 m2. Skønt rum lige ved hoveddøren og med udgang til altan og udsigt til gården. Rummet er indrettet med sofa og flere stole og egner sig godt til par/familieterapi og grupper. Samtidig fungerer rummet som Arnestedets bibliotek og de mange bøger skaber en hyggelig stemning.

758CF368-F23A-475E-AE37-19DEFB1E6170.jpeg

Rum 2 - Entrerummet

15 m2 - Dette rum ligger ud til gaden og der kommer masser af lys ind. Indrettet med skrivebord, sofa, bogreol og to stole. Velegnet til individuel terapi og par.

IMG_5385.jpeg

Rum 3 - Det store rum

30 m2 - Arnestedets største rum ligger midt i det hele og med et dejligt stort vindue ud til gaden. Her er der både plads til grupper, par, familier og individuel terapi. 

IMG_4267.jpeg

Rum 4 - Det grønne rum

12 m2 - Nede af gangen ligger det hyggelige grønne rum, med udsigt til altanen og gården. Her er alt hvad du skal bruge til individuel terapi. Der er skrivebord, whiteboard og bogreol. 

IMG_5386.jpeg

Rum 5 - Det lyserøde rum

10 m2 - Dette rum ligger bag ved køkkenet og er på trods af sin størrelse indrettet med alt hvad man har brug for til individuel terapi. Skønt stort vindue ud til den fredelige gård og fuldstændig lydisoleret i forhold til støj fra køkkenet. 

IMG_9828.jpeg

Venteværelse

I hjertet af Arnestedet ligger vores store venteværelse, der både byder velkommen og indbyder til at sætte sig. 

IMG_5397.jpeg

Køkken

Vi har et fuldt udstyret køkken og fri adgang til kaffe, the og selvbestaltet frugtordning. Vi spiser ofte frokost sammen eller tager en snak over kaffen. 

IMG_3968 2.jpeg

Central placering

Arnestedet ligger på en stille og diskret sidegade til Østerbrogade lige for enden af søerne. Der er nem adgang med metro og bus og man kan også være heldig at finde en parkeringsplads i dagstimerne.

 

Kig forbi Østerbrogade 56D

_edited.jpg
bottom of page