top of page

DITTE COHN

CAND MAG OG PSYKOTERAPEUT MPF

Jeg hedder Ditte. Jeg er 46 år og uddannet psykoterapeut fra EFT-Instituttet i København i Januar 2022. Jeg er opvokset i et kollektiv på Christianshavn, men bor nu på Østerbro med min mand og vores to børn.

 

Som terapeut er jeg er særligt optaget af hvordan kroppen kan give os vigtig information og forståelse af vores følelser. Jeg har stor interesse i misbrugsområdet og har blandt andet arbejdet med pårørende til misbrugere og voksne børn af alkoholikere. Jeg er frivillig terapeut i TUBA, hvor jeg hver torsdag har individuelle forløb med unge, der er vokset op i hjem påvirket af misbrug. Jeg er også co-terapeut for unge, der går i gruppeforløb i TUBA.

 

Desuden er jeg uddannet cand mag i Filmvidenskab og har førhen arbejdet mange år i filmbranchen. For nogle år siden startede jeg mit eget lille firma, Chaos Works, hvor jeg laver alt fra kreative konsulentopgaver, kunstudstillinger, men nu primært terapeutisk arbejde.

 

Sammen med tre andre psykoterapeuter har vi startet vores egen terapeutiske praksis op: ARNESTEDET på Indre Østerbro og det er her jeg har mine sessioner. Her er højt til loftet, rummelige stole og plads til dig og det du kommer med.

FAGOMRÅDER

BAGGRUND

PÅRØRENDE TIL MISBRUG

KROPSLIG URO

OPVÆKST MED SVIGT

FASTLÅSTE MØNSTRE

Skærmbillede 2022-03-22 kl. 14.25.58.png

2017-2021

4-årig uddannelse som psykoterapeut fra EFT-Instituttet i København. Uddannelsen er godkendt af Dansk Psykoterapeut Forening.

2018-2019

Frivillig på Misbrugsportalen 

Skærmbillede 2022-03-22 kl. 14.25.26.png

This is your Education description. Concisely describe your degree and any other highlights of your studies. Make sure to include relevant skills, accomplishments, and milestones ga

Skærmbillede 2022-03-22 kl. 14.25.43.png

KONTAKT DITTE

ChaosWorksLogo_edited_edited.jpg
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page