top of page

SVÆRE 
RELATIONER

Familiekonflikter

Fastlåste mønstre

Parforhold

Utroskab

Skilsmisse

Parterapi

folk

Områder

Familiekonflikter

Vi tilbyder hjælp hvis I kæmper med svære relationer i familien. Det kan være mor og barn, stor som små eller øvrige familiemedlemmer, hvor det er blevet svært at bevare den gode kommunikation.

Parforhold

Måske trækker I jer fra hinanden og tænker negativt om den anden og I oplever de samme konflikter igen og igen. Når en konflikt er landet, venter den næste. Sammen undersøger vi relationen mellem jer, så vi bedre forstår, hvorfor I slår jer på hinanden, hvorfor I måske alligevel ønsker at blive sammen, eller hvordan I kan komme videre hver for sig.

Fastlåste mønstre

I får et fortroligt rum, hvor jeg hjælper jer videre ved at have jeres følelsesmæssige- og kommunikative samspilsmønstre i fokus. Måske har I brug for hjælp til at ændre et langvarigt mønster, der har udviklet sig til en krise, eller frustrerende irritation hos den ene eller begge parter.

Parterapi

Sammen undersøger vi relationen mellem jer, så vi bedre forstår, hvorfor I slår jer på hinanden, hvorfor I måske alligevel ønsker at blive sammen, eller hvordan I kan komme videre hver for sig.

Skilsmisse

Måske har I brug for hjælp til at ændre et langvarigt mønster, der har udviklet sig til en krise, eller frustrerende irritation hos den ene eller begge parter. Måske trækker I jer fra hinanden og tænker negativt om den anden. Kærestetiden er forbi, og I oplever de samme konflikter igen og igen. Når en konflikt er landet venter den næste. 

Utroskab

I har måske begge oplevet svigt i relationen og måske der er flere parter, end forventet, involveret i jeres relation. I får et fortroligt rum, hvor I kan blive hjulpet  videre, blandt andet  ved at have jeres følelsesmæssige- og kommunikative samspilsmønstre i fokus.

BOOK TID TIL EN SAMTALE

Udfyld nedenstående felter for at bestille tid til en gratis 20 minutters forsamtale med en terapeut fra Arnestedet. Vi vender tilbage med forslag til tidspunkt for aftalen hurtigst muligt. Vi ser frem til at møde dig

Mvh. ARNESTEDET

  • Facebook - Hvid Circle

Tak for din henvendelse.

bottom of page